Αναζήτηση

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Forum ΣΠΑΥ 2024.

 Την 1η ημέρα του FORUM στην παρουσίαση της Τεχνητής Νοημοσύνης στον Υμηττό συμμετείχε ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους "ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ¨ μαζί με τον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας. 


Tο πιο σπουδαίο από όλα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, την 2η ημέρα δηλαδή του Forum με την ίδρυση του Δικτύου Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, από 73 Δημάρχους που θα υπογράψουν την επίσημη διακήρυξη. Ανάμεσα στους 73, βρίσκεται και ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γκιώνης Γεώργιος. 

8 Υπουργοί, 80 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά 120 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές συμμετέχουν ενεργά στο κορυφαίο FORUM για το περιβάλλον – που έγινε θεσμός – από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντικό σύνδεσμο της χώρας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. 

O Υμηττός συγκεντρώνει το Πανελλαδικό ενδιαφέρον και αποτελεί αντικείμενο μελέτης, συζήτησης και πρότυπο για την Πολιτική Προστασία υπό το πρίσμα της Αυτοδιοίκησης.

Ο Αντιστράτηγος Θεόδωρος Βάγιας, Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος με τις πιστοποιημένες Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων :

    
  Τα μέλη μας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου